Halise Türkkan Ortaokulu


Vizyon: İstiyoruz ki; Halise Türkkan ilköğretim Okulu ‘’Zihinsel, duygusal ve tüm potansiyellerini bütün becerilerini bütüncül bir yaklaşımla insanlık için kullanan geçmişten güç alıp geleceğe emin adımlarla ilerleyen ahlaki değerleri yüksek, mutlu hoşgörülü insan sevgisi ile dolu bireyler yetiştirmek için eğitim imkânı sunan’’bir okul olsun.

Misyon: Öğrencilerimizin; Zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini; kendisi, ailesi , çevresi ,milleti ve tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen, dürüst, kararlı, üretken, mutlu, güvenli kendi kültürünü özümsemiş ve farklı kültürlere anlayışlı gençler yetiştirmek.

Başarılar: 0Folklor ekibimiz (Üsküp Oyunları)2009 Yılı Kocaeli 2. si ve 2010 Yılı Kocaeli 3. sü olmuştur. Yine Makedonya´da yapılan Balkan Türk Folklor yarışmalarında jürü özel ödülü almıştır.

Saatler: 08.50-15.30
Isınma: Doğalgaz kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Yok
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2017-2018 LGS ile 4 öğrencimiz fen lisesini,2 öğrencimiz sosyal bilimler lisesi,1 öğrencimiz anadolu lisesini ve toplam 10 öğrencimiz nitelikli okulları kazanmışlardır
Sportif Etkinlikler: Futbol,voleybol,masa tenisi,dart,bocce....
Bilimsel Etkinlikler: Kocaeli Bilim Merkezi,
Proje Çalışmaları: Geleceğe Gelin Projesi,TEMA Dostu Okul Projesi,TÜBİTAK projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, Sıfır Atık Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Proje çalışmaları devam etmektedir.
Diğer Hususlar: Kütüphanemizde 2300 adet kitap bulunmaktadır.

Telefon - 0 262 349 41 60 eposta 709569meb.k12.tr

Belgegeçer - (262) 349 4160

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://haliseturkkanoo.meb.k12.tr

Adres - Rahmiye Mah. Burç Sok. No2 Kartepe / KOCAELİ

Öğretmen :22
Öğrenci :358
Derslik :11
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Rahmiye Mah. Burç Sok. No:2 Kartepe / KOCAELİ

Adres - Rahmiye Mah. Burç Sok. No2 Kartepe / KOCAELİ

Ulaşım Dolmuş. Yahya Kaptan Mahallesindeki(5,5 KM) Köprülü Kavşaktan Sağa Dönüp Araç Muayene İstasyonunu Geçtikten Sonra Ağaçlı Yoldaki 3. Duraktan Sola Dönerek Yeşilkent Bölgesine Şahsi Araçla Ulaşılabilinir. 215 Numarali Haci Hallim Merkez Birlesik Kartepe yazili belediye otobusu ile gelinebilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 8 km,İlçe merkezine 5km.